Vigtig info

VIGTIG INFO OM UV-HÆRDENDE PRODUKTER


FORHOLDSREGLER:

Opbevares utilgængeligt for børn. Undgå kontakt med huden og øjnene. Må ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for enhver komponent i produktet. Må ikke anvendes i tilfælde af skade på eller sygdom i neglepladen. I tilfælde af eventuelle bivirkninger eller overfølsomhedsreaktioner, fx. brændende fornemmelse, kløe, rødme, eller lignende, bør behandlingen ophøre. Må ikke anvendes i strid med formålet. Må ikke anvendes efter udløbsdatoen. Udløbsdato, serien og partiets nummer er placeret på stregkoden. Undgå direkte sollys eller ekstrem udsættelse for UV-stråling. Brug kun på sund og usvækket negleplade.

KONTRAINDIKATIONER:

(vær særlig opmærksom i tilfælde af)
Eventuelle læsioner omkring neglen, onykomykose (neglesvamp), Paronychion, candida inden for behandlingsområdet, vorter, neglepsoriasis, adskillelse af neglepladen (onykolyse), inflammatoriske eller allergiske tilstande, skadede negle, søminfektioner, skader i behandlingsområdet, irriteret skind og søm opstået under gennemførelsen af ​​klassiske manicure, f.eks. under neglebåndet, overfølsomhed over for enhver komponent i produktet.

HVAD BETYDER "KUN TIL ERHVERVSMÆSSIG BRUG"

Erhvervsmæssig brug betyder "Påføring eller brug af kosmetiske produkter som led i udøvelse af en erhvervsaktivitet" 

På hjemmesiden findes produkter med denne mærkning, når de udelukkende er til erhvervsmæssig brug.

Hvad skriver Miljøministeriet om negleprodukter, der falder under denne kategori:
Negleprodukter indeholdende HEMA og/eller Di-HEMA trimethylhexyl dicarbamate må dermed kun bruges på en måde, hvor brugen falder ind under ovenstående definition (Erhvervsmæssig brug), og disse produkter må derfor ikke bruges af private. Miljøministeriets departement har fortolket, at dette betyder, at kosmetiske produkter med indhold af HEMA ikke må sælges med henblik på privat brug. Det er således den måde, hvorpå vi forstår reglerne i Danmark.