0

Din indkøbskurv er tom

Velkommen

Du finder vores butikker og saloner her:
Sydbanegade 4 - 6000 Kolding
Snogegårdsvej 3, st.th - 2820 Gentofte


Hvad kan vi tilbyde?

Shopping i vores butikker

I vores butikker er det muligt at få råd, vejledning og vist produkter fra Semilac, Indigo, Secret Lashes og Voesh. Som noget nyt forhandler vi nu også make up fra Semilac, som matcher farverne fra Semilac gelpolish.

Kurser i Kolding og Gentofte

I samarbejde med Semilac Academy tilbyder vi nu også certificerede Semilac kurser, som officiel Semilac Træningscenter - Læs mere under kurser og uddannelse

Skønhedsbehandlinger

Få de smukkeste negle – med de bedste produkter!
Få lagt en smuk gelpolish, som er en hybrid mellem neglelak og gele, som holder i op mod 3 uger.
Eller få lavet flotte, lange negle med gele – og måske glimmer og håndmalede motiver – mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser!

Kompetent kundeservice

Vi sidder klar til at hjælpe, alle hverdage fra 10-17

Hvis du ikke finder svar på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeservice.


Hvem er vi?

NR kosmetik står for Nails Revolution og startede som webshop i 2016. Vi forhandler det anerkendte neglemærke, Semilac, som de eneste i Danmark og i august 2018 blev vi ligeledes de eneste forhandlere i Danmark af Secret Lashes, som er kvalitetsprodukter til vipper.

Der blev hurtigt taget rigtig godt imod mærkerne i Danmark og vi besluttede derfor at åbne vores showroom og salon i Kolding i november 2018. Her har vi vores dygtige negletekniker Aurora, som giver vores kunder de smukkeste resultater hver gang!

I tæt samarbejde med Semilac Academy tilbyder vi nu også certificerede kurser i Semilac produkterne. Vi har fundet en top proffessionel og meget kompetent instruktør til at undervise og skabe de allerbedste resultater for vores kursister.


Vores Team

Magdalena Larsen

COO - CO-OWNER

Magdalena er medstifter og medejer af NR kosmetik. Hun har et solidt kendskab til vores produkter og har flere diplomer fra både Semilac og Secret Lashes. Magdalena er ansvarlig for den daglige drift i NR Kosmetik og er til daglig i butikken i Kolding.

Nadia Jerihau

STORE MANAGER

Nadia er Store Manager i Kolding og sammen med Magdalena står hun for den daglige drift af butikken. Hun står for største delen af kundekontakten, da hun har stort kendskab til vores produkter.

Aurora Diana

NEGLETEKNIKER

Aurora er vores utrolige talentfulde negletekniker. Hun er utrolig kreativ, omhyggelig og levere altid et flot og meget holdbart resultat. Du vil med garanti gå meget glad fra salonen med de smukkeste negle!

Stine Lose

SOCIAL MEDIA EXPERT

Njeri Bertelsen

UNGARBEJDER

Njeri startede i sommeren 2020, som ungarbejder i butikken i Kolding.

Casper Schade

CEO - CO-OWNER

Casper er medejer og medstifter af NR Kosmetik. Han beskæftigerer sig til dagligt, med alt det bagvedliggende, så som budgetter og webshoppens systemer.

Høj Kvalitet

Ved NR Kosmetik er kvalitet det vigtigste og derfor forhandler og bruger vi kun produkter, som er af absolut højeste kvalitet.
Vi forhandler og bruger Semilac, Indigo, Secret lashes og Voesh.

Når du får en negle behandling hos NR Kosmetik, er det altså kun de bedste produkter der bruges.