GRATIS GLS PAKKESHOP LEVERING
PÅ ORDRE OVER 499 DKK
FØLG MED PÅ
INSTAGRAM OG FACEBOOK

Velkommen til vores salon i Kolding

HADERSLEVVEJ 22 - 6000 KOLDING

  SCROLL DOWN

HI!

Hvem er vi?

NR kosmetik står for Nails Revolution og startede som en webshop i 2016. Vi forhandler det anerkendte neglemærke, Semilac, som de eneste i Danmark og i august 2018 blev vi ligeledes de eneste forhandlere i Danmark af Secret Lashes, som er kvalitetsprodukter til vipper.

Der blev hurtigt taget rigtig godt imod mærkerne i Danmark og vi besluttede derfor at åbne vores showroom og salon i Kolding i november 2018. Her har vi dygtige negleteknikerer og vippetekniker som giver vores kunder de smukkeste resultater hver gang!

I tæt samarbejde med Semilac Academy tilbyder vi nu også kurser og en certificeret negletekniker uddannelse i Semilac produkter. Vi har fundet en top proffessionel og meget kompetent instruktør til at undervise og skabe de allerbedste resultater for vores kursister.

Negle behandlinger

Få de smukkeste negle – med de bedste produkter!
Få lagt en smuk gelpolish, som er en hybrid mellem neglelak og gele, som holder i op mod 3 uger.
Eller få lavet flotte, lange negle med gele – og måske glimmer og håndmalede motiver – mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser!

Vippebehandlinger

Få smukke vipper – helt uden mascara!
Få lavet smukke vipper med et lash lift hvor dine egne vipper permanent bukkes og farves. Et lash lift holder op mod 3 uger.
Du kan også vælge eyelash extensions, hvor der påsættes extensions på dine egne vipper. Vi tilbyder flere forskellige eyelash extensions behandlinger og hjælper selvfølgelig med at finde den behandling som passer bedst til dig.

Butik

I vores butik er det muligt at få råd, vejledning og vist produkter fra Semilac, Secret Lashes og Swarovski. Ligeledes har vi en dygtig negletekniker og vippetekniker, som laver de flotteste negle og smukkeste vipper. Det er også i disse lokaler at vores Semilac kurser bliver afholdt.

Coming Soon

Snart vil vi også forhandle make up fra Semilac, som matcher farverne fra Semilac gelpolish. Til foråret vil vi derfor også kunne tilbyde vores kunder, at få lagt en flot make up til festlige begivenheder. Sidst, men bestemt ikke mindst, kan vi også snart byde velkommen til vores helt nye mærke Umami, som er 100% økologiske cremer, sæber, bodyolier mm.

MEET THE GANG!

Vores Team

MAGDALENA SCHADE

COO

Magdalena er medstifter og medejer af NR kosmetik. Hun har en kandidat uddannelse og har mange års erfaring indenfor erhvervsadministration. Hun har en solid kendskab til vores produkter og har flere diplomer ved både Semilac og Secret Lashes. Magdalena er ansvarlig for den daglige drift i NR Kosmetik og er til daglig i butikken i Kolding.

STEPHANIE KROMANN

SALON BESTYRER OG NEGLETEKNIKER

Stephanie er vores Salon Bestyrer og sammen med Magdalena står hun for den daglige drift af butikken. Hun står for al kundekontakt da hun har stort kendskab til vores produkter og derfor er det også hende, som står for afholdelse af vores produktkendskabsaftner. Stephanie har stor erfaring med gelpolish behandlinger og vil også tilbyde disse i salonen. Hun vil desuden snarest muligt, tage vores certificerede negleteknikeruddannelse.

AURORA DIANA

NEGLETEKNIKER

Aurora er en meget talentfuld negletekniker med 7 års erfaring. Hun er utrolig kreativ, omhyggelig og levere altid et flot og meget holdbart resultat. Aurora kan lave alt i negle og er meget fantasifuld. Hun laver gelenegle og gelpolish behandlinger og er meget dygtig til nailart. Hun kan lave lige den længde, form, farve og motiv som du ønsker. Du vil med garanti gå meget glad fra salonen med de smukkeste negle!

ANNA LUKAWSKA

VIPPETEKNIKER

Ania er en meget talentfuld vippetekniker med 5 års erfaring og har diplomer fra flere kurser ved Secret Lashes. Hun arbejder bl.a. med metoderne 1:1, 2D-3D, Volume og som noget helt nyt på det danske marked – Kim Camellia metoden, som giver nogen fantastiske vipper ala Kim Kardashian! Ania er meget omhyggelig, detaljeret og venlig. Du vil helt sikkert gå fra salonen med det smukkeste resultat!

WHAT?

Høj Kvalitet

Ved NR Kosmetik er kvalitet det vigtigste og derfor forhandler og bruger vi kun produkter, som er af absolut højeste kvalitet. Vi forhandler og bruger Semilac, Secret lashes og Swarovski.

Når du får en negle eller vippebehandling hos NR Kosmetik, er det altså kun de bedste produkter der bruges.

Sale

Unavailable

Sold Out

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods