GRATIS GLS PAKKESHOP LEVERING
PÅ ORDRE OVER 499 DKK
FØLG MED PÅ
INSTAGRAM OG FACEBOOK

Velkommen til vores salon i Kolding

HADERSLEVVEJ 22 - 6000 KOLDING


Hvem er vi?

NR kosmetik står for Nails Revolution og startede som webshop i 2016. Vi forhandler det anerkendte neglemærke, Semilac, som de eneste i Danmark og i august 2018 blev vi ligeledes de eneste forhandlere i Danmark af Secret Lashes, som er kvalitetsprodukter til vipper.

Der blev hurtigt taget rigtig godt imod mærkerne i Danmark og vi besluttede derfor at åbne vores showroom og salon i Kolding i november 2018. Her har vi vores dygtige negletekniker Aurora, som giver vores kunder de smukkeste resultater hver gang!

I tæt samarbejde med Semilac Academy tilbyder vi nu også certificerede kurser i Semilac produkterne. Vi har fundet en top proffessionel og meget kompetent instruktør til at undervise og skabe de allerbedste resultater for vores kursister.

Negle behandlinger

Få de smukkeste negle – med de bedste produkter!
Få lagt en smuk gelpolish, som er en hybrid mellem neglelak og gele, som holder i op mod 3 uger.
Eller få lavet flotte, lange negle med gele – og måske glimmer og håndmalede motiver – mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser!

Kurser

I samarbejde med Semilac Academy tilbyder vi nu også certificerede Semilac kurser, som officiel Semilac Træningscenter - Læs mere under kurser og uddannelse

Butik

I vores butik er det muligt at få råd, vejledning og vist produkter fra Semilac, Secret Lashes og Swarovski. Som noget nyt forhandler vi nu også make up fra Semilac, som matcher farverne fra Semilac gelpolish.Vores Team

MAGDALENA SCHADE

COO

Magdalena er medstifter og medejer af NR kosmetik. Hun har en kandidat uddannelse og har mange års erfaring indenfor erhvervsadministration. Hun har en solid kendskab til vores produkter og har flere diplomer ved både Semilac og Secret Lashes. Magdalena er ansvarlig for den daglige drift i NR Kosmetik og er til daglig i butikken i Kolding.

OLIWIA BEDNARSKA

SALON BESTYRER

Oliwia er vores Salon Bestyrer og sammen med Magdalena står hun for den daglige drift af butikken. Hun står for al kundekontakt da hun har stort kendskab til vores produkter.

AURORA DIANA

NEGLETEKNIKER

Aurora er en meget talentfuld negletekniker med 7 års erfaring. Hun er utrolig kreativ, omhyggelig og levere altid et flot og meget holdbart resultat. Aurora kan lave alt i negle og er meget fantasifuld. Hun laver gelenegle og gelpolish behandlinger og er meget dygtig til nailart. Hun kan lave lige den længde, form, farve og motiv som du ønsker. Du vil med garanti gå meget glad fra salonen med de smukkeste negle!

STINE LOSE

SOCIAL MEDIA EXPERT

WHAT?

Høj Kvalitet

Ved NR Kosmetik er kvalitet det vigtigste og derfor forhandler og bruger vi kun produkter, som er af absolut højeste kvalitet. Vi forhandler og bruger Semilac, Secret lashes og Swarovski.

Når du får en negle behandling hos NR Kosmetik, er det altså kun de bedste produkter der bruges.

Sale

Unavailable

Sold Out

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods