0

Din indkøbskurv er tom

Velkommen

Du finder vores butikker her:
Sydbanegade 4 - 6000 Kolding
Snogegårdsvej 3, st.th - 2820 Gentofte


Hvad kan vi tilbyde?

Shopping i vores butikker

I vores butikker er det muligt at få råd, vejledning og vist produkter fra Semilac, Indigo, Secret Lashes, Voesh og Vild Nord.

Kurser i Kolding og Gentofte

Vi tilbyder både kurser i negle og vippebehandlinger. Læs mere under KURSER

Kompetent kundeservice

Vi sidder klar til at hjælpe, alle hverdage fra 10-17

Hvis du ikke finder svar på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeservice.


Hvem er vi?

NR kosmetik står for Nails Revolution og startede som webshop i 2016. Vi forhandler de anerkendte neglemærker Semilac og Indigo Nails, samt vippeprodukter fra Secret Lashes

Der blev hurtigt taget rigtig godt imod mærkerne i Danmark og vi besluttede derfor at åbne vores butik Kolding i november 2018. I august 2020 åbnede vi endnu en butik, denne gang i Gentofte.

I tæt samarbejde med Semilac Academy tilbyder vi også kurser i Semilac produkterne. Vi har fundet en top proffessionel og meget kompetent instruktør til at undervise og skabe de allerbedste resultater for vores kursister.


Vores Team

Casper Schade

CEO - CO-OWNER

Casper er medejer og medstifter af NR Kosmetik. Han beskæftigerer sig til dagligt, med alt det bagvedliggende, så som budgetter og webshoppens systemer.

Magdalena Larsen

COO - CO-OWNER

Magdalena er medstifter og medejer af NR kosmetik. Hun har et solidt kendskab til vores produkter og har flere diplomer fra både Semilac og Secret Lashes. Magdalena er ansvarlig for den daglige drift i NR Kosmetik og er til daglig i butikken i Kolding.

Høj Kvalitet

Ved NR Kosmetik er kvalitet det vigtigste og derfor forhandler og bruger vi kun produkter, som er af absolut højeste kvalitet.
Vi forhandler og bruger Semilac, Indigo, Secret lashes og Voesh.