Akrylgel

Akrylgel, Polygel.. Kært barn har mange navne.

Smuk negleforlængelse lavet med akrylgel-teknikken for nybegyndere og øvede

Hvad er Akrylgel egentligt?

Du har måske hørt om akryl- og gelénegle, men der findes også en helt tredje metode: Akrylgel (også kendt som Polygel eller Gelastic). I denne lille guide vil vi tage et nærmere kig på dette innovative produkt, dets fordele og anvendelse i forhold til de mere traditionelle neglebehandlinger.

Hvad er Akrylgel?

Akrylgel er en forholdsvis ny negleforlængelsesmetode, der kombinerer de bedste egenskaber fra både akryl- og gelé. Det er en formbar masse, der giver dig mulighed for at skabe stærke, fleksible og holdbare negle forlængelser. 

Fordele ved Akrylgel

  1. Styrke og holdbarhed: Akrylgel er stærkere end mange traditionelle geléprodukter og mere fleksibelt end akrylprodukter, hvilket betyder, at negle lavet med Akrylgel er mindre tilbøjelige til at knække eller få skader under daglige aktiviteter. Dette resulterer i længere holdbarhed og færre besøg hos negleteknikeren.

  2. Ingen lugt: I modsætning til akrylnegle, der kan have en stærk lugt under påføring, er akrylgel lugtfri, hvilket gør det mere behageligt for både kunden og negleteknikeren.

  3. Ingen hærdeproblemer: Akrylgel hærder under UV LED-lampe og giver teknikeren fuld kontrol over arbejdstiden. Dette betyder, at der ikke er nogen egentlig tidsbegrænsning, når man arbejder med produktet, som der kan være med akryl.

  4. Mindre tilfiling og efterarbejde: Da akrylgel er formbart og let at arbejde med, kræver det mindre tilfiling og slibning sammenlignet med mere traditionelle metoder. Dette sparer tid og reducerer støv under behandlingen.

  5. Naturlig følelse: Akrylgel føles mere naturligt på neglene end både akryl og gelé, hvilket gør det mere behageligt for kunden at bære.

Anvendelse af Akrylgel

Akrylgel påføres ved hjælp af en speciel spatel og gele pensel. Først påføres en base coat, som hærdes under UV Led lampen. Herefter påføres akrylgelen i små mængder og formes til den ønskede form og længde ved hjælp af penslen (dyppet i Akrylgel Væske). Når der arbejdes med Akrylgel, kan det både foregå på skabeloner og special tipper. Efter den ønskede form er opnået, hærdes neglen under UV lampen og der files til. Til sidst påføres en top coat og der hærdes i UV Led Lampen for at give en skinnende finish. Det er muligt at tilføje en Gelpolish eller Gellack farve inden Top Coaten.

Akrylgel det bedste fra to verdener

Akrylgel er en fantastisk løsning for dem, der ønsker styrken fra akrylnegle og fleksibiliteten fra gelénegle. Det er en ideel metode for kunder med svage eller skrøbelige negle og dem, der ønsker en langvarig negleforlængelse med et naturligt look.

Læs næste

Voesh Pedi in a box Home Spa Feet Pedicure

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.