Lash Lift

LASH FILLER, hvordan virker det, og hvordan bruger man det?

LASH FILLER, hvordan virker det, og hvordan bruger man det?

Trin for trin gennemgang af den professionelle LASH FILLER® behandling

For at imødekomme jer der ønsker en kort beskrivelse, af den professionelle LASH FILLER behandling, vil vi her gennemgå nogle få, men vigtige punkter, der skal følges for at opnå fremragende og utrolige resultater!

Hvorfor taler vi om resultater -  Vi taler om resultater, fordi vi med LASH FILLER behandlingen ikke kun leger med den optiske effekt, men også en grundlæggende helende forbedring af øjenvippernes tilstand. Det er en rigtig SPA-behandling for vores kunder. Hele behandlingen, er blevet analyseret og testet af et prestigefyldt forskningsinstitut i Milano. Produktionen foregå i italien, hvilket garanterer den højeste kvalitet i både produktionen og udvælgelsen af råvarer. LASH FILLER former og nærer ikke kun vipperne, hvilket gør dem smukkere, sundere og skinnende, men det gør dem også tykkere! Den kumulative proces fører i kun 3 behandlinger til tykkere vipper, med et gennemsnit på 24% af hårets diameter.

Men lad os gå i detaljerne og se på den korrekte behandling:

1. Foretag en grundig evaluering af kundens øjne og øjenvipper, før der vælges den rigtige silicone pad. På behandlingstidspunktet skal både øjnene og vipperne være sunde og raske og uden make-up. For at rense øjenvipperne og området omkring, bruges InLei® "MOUSSE" DELIKAT MAKE-UP FJERNER TIL ØJENVIPPER OG ANSIGT

2. Øjenvipperne og området omkring renses med InLei® "SALINE PRETREATMENT".,

3. Ved hjælp af en PATCH (pude under øjnene) skånes de nederste vipper og samtidig beskyttes huden

Lash filler trin 1LASH FILLER - Trin 2-3

4. Med InLei® "FIXING GEL" placeres den valgte silicone pad på det øvre øjenlåg (med øjet lukket). Når den rigtige silicone pad skal vælge, skal man blandt andet kigge efter om kundens øjenvipper kan dække over halvdelen af kurven. InLei® silicone pads er nummererede og skal bruges som følger: "1" er velegnede til at opnå et mere naturligt løft, da disse løfter vipperne direkte fra roden. InLei® silicone pads uden "1" giver en "dukke"-kurve, da disse løfter fra midten af ​​vipperne til spidsen.

Lash filler trin 4LASH FILLER - Trin 4

5. Vipperne løftes og placeres på den valgte silicone pad ved hjælp af InLei® "FIXING GEL" i den ønskede position. Alt efter hvilket look vi ønsker at opnå, kan vipperne placeres mere ud mod øjets yderste kant eller mere lodret.

Lash filler trin 5LASH FILLER - Trin 5

6. InLei® "FORM 1" påføres 1,5 - 2 mm fra roden ved hjælp af en pensel, uden at det trækkes ud på spidserne af vipperne. Alt efter vippernes tykkelse: tynde, medium eller tykke, skal "FORM 1" sidde i 6 - 14 minutter. Herefter fjernes "FORM 1" ved hjælp af en tør vatpind.

Lash filler form 1LASH FILLER - Trin 6

7. Påfør InLei® “FIX 2” efter samme procedure som den foregående og lad dette virke i halvdelen af den ​​tid som "FORM 1" sad. Efter den nødvendige tid fjernes "FIX 2" med en tør vatpind.

Lash filler FIX 2LASH FILLER - Trin 7

8. Mens man venter på det "FIX 2", Klargøres InLei® farven ved at blande InLei® "DEVELOPER CREAM 1,5% 5 VOL" med den valgte farve og efterlades for at hvile i nogle minutter. Efter fjernelse af "FIX 2" lægges farven på vipperne og efterlades i 8 - 12 min. (afhænger af hårtypen). Farvestoffet skal spredes på vipperne, først med et tyndt lag, og derefter med yderligere produkt for at dække alle vipperne godt op til spidsen. Når tiden er gået, fjernes farven helt ved hjælp af en vatpind.
OBS: bare rolig, hvis farven forbliver lys, vil den begynde at udvikle farve, efter påførelse på håret. 

Lash filler farveLASH FILLER - Trin 8

9. InLei® “FILLER 3” påføres ved hjælp af en pensel og med hurtige bevægelser gnides produktet ind. Derefter løsnes vipperne fra den silicone pad som er placereret på øjenlåget. Lad produktet trænge ind, indtil det er fuldstændig absorberet. Med en våd vatpind fjernes den valgte silicone pad, uden at røre vipperne. Rens roden af øjenvipperne for farverester med en mikrobørste.Lash filler 3

lash filler 3 trin 2LASH FILLER - Trin 9

LASH FILLER® - LASH REVOLUTION

Slutresultatet er spændende. Enkelt, hurtigt og let tilgængeligt for alle kunder. Den samlede varighed af hele behandlingen, inklusive farvning, er ca. 1 time / 1 time og 20 minutter, og effekten varer i op til 5 uger. Naturligt nok, kan varigheden være meget subjektiv fra person til person, fra typen af øjenvipper og kvaliteten af arbejdet. For de heldige kan det vare op til 2 måneder. Husk, at Fillerens større effektivitet skyldes den kumulative effekt, derfor anbefales det at gentage behandlingen mindst 3 gange med 4 ugers mellemrum og i gentagne cyklusser 2/3 gange om året.

Vi har nu forklaret de vigtigste trin i behandlingen, men vi vil minde dig om, at der stadig er meget vigtig viden, ud over det du har læst i denne simple beskrivelse, som det er godt at kende til og studere i dybden. Dette gør forskellen mellem, hvem der udfører behandlingen, og hvem der kender til enhver modifikation af molekylet. Så vi råder dig altid på kraftigste til at tage et professionelt kursus, da det er en behandling "kun til professionelt brug" og ikke en "gør det selv" behandling.

Godt arbejde og god revolution til alle!!!

inlei lash filler resultat

 

Læs næste

BROW BOMBER 💥 - Vil du også lave Brow Lamination?

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.